Παρακαλούμε να μελετήσετε πριν απ΄όλα τις επισυναπτόμενες Γενικές οδηγίες.

Μετά την κατάθεση και έλεγχο των δικαιολογητικών από τον Προϊστάμενο/Διευθυντή του σχολείου, δώστε ιδαίτερο βάρος στο κρίσιμο βήμα 4.

Πρέπει απαραίτητα να ολοκληρωθεί η ανάληψη υπηρεσίας στο myschool ΠΡΙΝ από τις 2:30 μ.μ. της ημέρας ανάληψης υπηρεσίας, και η ψηφιακή υπογραφή της σύμβασης στο anaplirotes.gov.gr ΠΡΙΝ από τις 3:00 μ.μ.

άλλως η αυτόματη (απο το Υπουργείο Παιδείας) αναγγελία πρόσληψης στον ΟΑΕΔ (άρα και η έναρξη μισθοδοσίας) θα αναβληθεί μέχρι την ημέρα που θα ολοκληρώσετε το Βημα 4.

Ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία στο επισυναπτόμενο ΦΕΚ 3785 Β 2021 άρθρο 2 και απο τον επισυναπτόμενο οδηγό ανάληψης υπηρεσίας του myschool.

Σε περίπτωση κωλύματος ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο τοποθέτησης, λόγω ανωτέρας βίας , θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα αδειών:

2241364801 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,κ. Κουτρίδη Ασημίνα.

Στην ειδική περίπτωση που δεν υπάρχει Προϊστάμενος/Διευθυντής στη σχολική μονάδα , επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο Myschool:

2241364820 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κ. Σταματούρο Τάσο.

 

Μετά την υπογραφή της ψηφιακής σύμβασης, αμελλητί πρέπει να απαντήσετε με προσοχή και ακρίβεια στο παρακάτω ερωτηματολόγιο προκειμένου τα απαραίτητα για τη έναρξη μισθοδοσίας σας στοιχεία να καταχωριστούν στο σύστημα bglossa του ΕΣΠΑ:

https://forms.gle/Fes6fJrX1FH3GkwK8

   
© Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου